Weeswaakzaam
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
stats
advertenties1
advertenties
advertenties1
Laatste artikelen

Apocalyptische koorts loopt hoog op. Een vriend in de Bible Belt, die onlangs “opnieuw geboren” werd, belde me opgewonden op om me te vertellen dat ze mij haar huis naliet. “In het geval dat ze plotseling zou verdwijnen,” zo vertrouwde ze me toe.

http://weeswaakzaam.com/?p=21665
Lees meer...

Bilderberg duwt de verplichte internet-ID door voor Europa
Terwijl de internationale ACTA- verdrag en de Verenigde Staten CISPA wetgeving bezig zijn met de mogelijkheid voor het uitschakelen van het world wide web, maken technocraten overuren om te proberen uw identiteit vast te pinnen en ervoor te zorgen dat al uw activiteiten grondig worden nagekeken en gecontroleerd.

http://weeswaakzaam.com/?p=21660
Lees meer...

Auteur: Oscar Lohuis
De Amerikaanse voorganger Rob Bell heeft vorig jaar een boek uitgegeven over de hemel en de hel: ‘Love wins. A Book About Heaven, Hell, and the Fate of Every Person Who Ever lived‘. Direct na verschijnen kwam dit boek binnen op nummer twee op de bestsellerlijst van de New York Times.

http://weeswaakzaam.com/?p=21657
Lees meer...


Auteur: Gertjan de Jong
Eén ding wordt wel duidelijk als je het boek ‘God, geld & gehoorzaamheid‘ van journalist Silvan Schoonhoven leest: de wereldwijde pinksterbeweging is wild, onstuimig en allesbehalve saai. In het boek komen allerlei wonderbaarlijke figuren voorbij. Zoals ‘pinksterpionier’ John Alexander Dowie (1847-1907). Hij zag zichzelf als de nieuwe Elia en eindigt als woesteling die haren uit zijn hoofd trekt.
 

http://weeswaakzaam.com/?p=21651

Lees meer...

Auteur: Henk van Rhee
Andere partijen verwijten Geert Wilders dat hij met ‘Europa’ een nieuw vijandsbeeld probeert te scheppen. Asielzoekers en vreemdelingen zijn niet langer het grote gevaar dat hem aan stemmen moet helpen. Nee, het zijn nu de Brusselse bureaucraten met hun veel te strenge begrotingsregels die het leven van Henk en Ingrid bedreigen.

Lees meer: http://weeswaakzaam.com/?p=21647
Lees meer...

Om de beschadiging te zien moeten we eerst het origineel verstaan. God is oneindig en natuurlijk zijn er dingen die we nooit zullen begrijpen over Hem. Echter, alles wat de Bijbel openbaart moeten we stevig toepassen op het algemene concept van wie Hij is en hoe Hij is. Iets dat fundamenteel is voor het begrip wat God Zijn beeld is. God zegt ons in Genesis 1:26 dat Hij de mens heeft gemaakt naar Zijn beeld en Zijn gelijkenis- maar wat precies betekent dat dan?

Lees meer: http://weeswaakzaam.com/?p=21636
Lees meer...   (5 reacties)


In 2004, in mijn boek “De islamitische Antichrist”, deed ik de volgende voorspelling:

“Hoewel op dit moment, er geen dringende reden is om Turkije te zien als de leider van een op handen zijnde wereldrijk, is dit toch, wat Ezechiël profeteerde … Vandaag is de islamitische wereld in afwachting van het herstel van dat Kalifaat. De Bijbel leert dat op een dag, die heel snel aanbreekt, het Turkse Rijk nieuw leven zal worden ingeblazen.”

Lees meer: http://weeswaakzaam.com/?p=21632

Lees meer...   (1 reactie)
 
Iets onheilspellends komt er in de wereld: het is de laatste poging van Satan in de strijd om het beeld, waar naar de mens geschapen werd, -en welke al woedt sinds het begin van de schepping- om die te vernietigen. Als Satan het beeld kan vernietigen, dan kan hij zijn eigen vernietiging voorkomen.
 
Lees meer...

Wat misschien wel de belangrijkste verkiezingen is in de geschiedenis van het Midden-Oosten staat op het punt om te gebeuren en welek een situatie geeft met gevolgen daarvan die niet in het buitenland worden begrepen.

Lees meer...
 
Auteur: Hans Frinsel
Veertig jaar geleden kwam in het rijke Amerika het welvaartsevangelie op. Welvaartsevangelisten pasten het Evangelie aan bij de hang naar rijkdom en het najagen van materiële overvloed. Later sloeg dit over naar het steeds rijker wordende Europa.
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl