Weeswaakzaam
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
stats
advertenties1
advertenties
advertenties1
Het oplossen van Mysteries: Ontsluiting van de Naam, het Getal en het Merkteken van het Beest (deel 4)

Als u het nog niet hebt gelezen leest dan eerst Deel 1 Als u het nog niet hebt gelezen leest dan eerst Deel 2 Als u het nog niet hebt gelezen leest dan eerst Deel 3

LOYALE TROUW AAN HET BEEST

In de vroegste dagen van de carrière van Mohammed, heeft hij vaak gevraagd aan degenen die de wens hadden geuit om hem te volgen, om een belofte van trouw of onderwerping naar hem te maken. Deze belofte staat bekend als de bay’ah. Het is een uiterlijke eed of belofte van veelbelovende trouw – volledige onderwerping zelfs – aan de heerser.

Nadat Mohammed stierf, werd deze praktijk, van het doen van een eed tot loyaliteit, uitgeoefend onder de kaliefen. De moslims doen een belofte van trouw aan de kalief, en ook de kalief zou een eed van trouw doen aan Allah om strikt te regeren volgens de islamitische wet. Veel moderne islamitische boeken en artikelen die spreken over het herstel van het kalifaat presenteren het geven van de bay’ah (trouw) als een zeer gemeenschappelijk thema.

Net als angstige kinderen die wachten en uitkijken naar de kerst in de morgen, een groot aantal zeer enthousiast islamisten kijken uit naar de dag dat alle burgers van Dar-al-Islam (de regio’s en landen onder het gezag van het kalifaat) de bay’ah belofte moeten doen aan de kalief. Volgens de islamitische traditie, zullen degenen die deze belofte niet doen de dood sterven van een afgodendienaar: “Iemand die zijn hand terugtrekt uit gehoorzaamheid aan de vorst (Emir) zal geen argument vinden voor zijn verdediging wanneer hij voor Allah staat op de Dag des Oordeel, en een die sterft zonder zichzelf te hebben gebonden door een eed van trouw (bay’ah) aan een Emir zal de dood sterven die behoort bij de dagen van Jahillyya (pre-islamitische onwetendheid en afgoderij).”

Net als bij de Antichrist, zal iedereen die weigert trouw te zweren worden gedood. Het bewijs van mishandeling van christenen en joden in het islamitische systeem is enorm, maar het zal natuurlijk alleen maar toenemen in de komende dagen. Dit is waar de Bijbel voor waarschuwde toen het verklaarde dat wie niet akkoord gaat met de merkteken van het beest zal worden gedood.

Lees meer: http://weeswaakzaam.com/het-oplossen-van-mysteries-ontsluiting-van-de-naam-het-getal-en-het-merkteken-van-het-beest-deel-4/#more-22533


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl